#1 Οι σούπερ κοριοί της ΕΥΠ και οι "άλλοι" κοριοί

Τελικά αποφασίσαμε να σας αιφνιδιάσουμε και να κάνουμε την πρώτη “επίσημη” ανάρτηση δυο μέρες νωρίτερα. Φυλάξαμε την πιο ακριβή μας Moët & Chandon σαμπάνια για να την σπάσουμε με το παρακάτω άρθρο – φόρο τιμής στα διάφορα είδη κοριών :

Τόσο μικροί που χωράνε παντού

Η Εθνική μας Υπηρεσία Πληροφοριών, το ελληνικό ανάλογο της CIA δηλαδή, λέγεται πως διαθέτει σούπερ κοριούς που ακούν τα πάντα. Τυπικά η αρμοδιότητά τους είναι, γενικά και αόριστα, η “ασφάλεια της χώρας”, κυρίως η εξωτερική (ως αυτιά του στρατού) και εν μέρει η εσωτερική (ως αυτιά της αστυνομίας).

Είναι όμως πρωτοφανές να χρησιμοποιούνται οι πόροι της ΕΥΠ για την αποκάλυψη των στημένων παιχνιδιών του ποδοσφαίρου, αρχικά, και μόλις πριν λίγες μέρες για να τσιμπήσουν εφοριακούς και λογιστές που τα παίρνουν. Δε νομίζω να έχει ποτέ συνεργαστεί η CIA με την IRS (η αμερικάνικη εφορία) ή η Mossad με την ισραηλινή εφορία. Η διαφορά με την Ελλάδα προφανώς είναι πως η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κυριολεκτικά στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης, γεγονός που σαφώς και θεωρήθηκε ζήτημα κρατικής ασφάλειας από τη νομοθεκτελεστική εξουσία.

Οι άλλοι κοριοί είναι τα γνωστά ταπεινά κολεόπτερα που ενέπνευσαν, μαζί με τους ηλεκτρονικούς ξαδέλφους τους, την δημιουργία αυτού του ιστολογίου. Στην Ελλάδα μπορεί να ταλαιπωρούν κυρίως στρατόπεδα, όμως στις ΗΠΑ βρίσκονται κυριολεκτικά παντού. Αρέσκονται να τους τρομοκρατούν, να κοιμούνται μαζί τους και να τους πίνουν το αίμα με κάθε ευκαιρία, δίχως διακρίσεις φύλου, φυλής ή ηλικίας. Πρακτικά κάθε σπίτι στις ΗΠΑ έχει κοριούς. Είναι έντομα-τρομοκράτες, απορώ γιατί ο Bush δεν κήρυξε επίσημα τον πόλεμο και σε αυτούς το 2001. Είναι τόσο κοινότοποι και προσκολλημένοι στα κρεβάτια τους που οι αμερικάνοι τους ονόμασαν bedbugs.

Εδώ χαμογελάει στον φακό ένα έφηβο bedbug, την ώρα που γεμίζει την κοιλιά του με φρέσκο αμερικάνικο αίμα:                                            
Eδώ η άκρη ενός αμερικάνικου στρώματος, τίγκα στα bedbugs :

Και εδώ ένα ατυχές μωράκι, προφανώς επίσης εξ Αμερικής, που τα αδηφάγα
bedbugs έφαγαν για το πρωινό τους :

Λέτε οι αμερικάνοι να φθόνησαν την χώρα μας που έχει τόσο λίγους ζωντανούς κοριούς και για αυτό φύτεψαν ηλεκτρονικούς στον Καραμανλή;

Αμερικανικοί κοριοί παρακολουθούσαν τον Καραμανλή

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων την περίοδο 2004 – 2005, καταδεικνύει η εισαγγελική έρευνα.

H σύνδεση των τεσσάρων από τα 14 κινητά που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτροπή των συνομιλιών στα κομπιούτερ καταγραφής, είχε αγοραστεί στο όνομα της αμερικανικής πρεσβείας.
Εκτός από τον κ. Καραμανλή, παρακολουθούνταν ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, ο αρχηγός της αστυνομίας, υπουργοί και δεκάδες πολίτες.

Advertisements

3 thoughts on “#1 Οι σούπερ κοριοί της ΕΥΠ και οι "άλλοι" κοριοί

 1. H Είδηση με την αποκάλυψη αυτή πέρασε στα ψιλά και των εντύπων αλλά και των
  γ….κάναλων όπως τ' αποκαλεί και ο φίλος μου ο Δημητράκης απο πάνω!
  Σ'άλλες εποχές θα είχε βουήξει η Ελλάδα και τα στόματα των δημοσιογράφων!
  Σήμερα το κάνανε όλοι μόκο! Ακόμα και οι 300!
  Γιατί αλήθεια???

  Δεν μπορείς να πεις…Με το δεξί μπήκαμε κι'εγώ και το Μαμούνι μου στο πρώτο επίσημο ποστ!
  Αντε καλή αρχή με πολλές ειδήσεις και αποκαλύψεις αγαπητέ Κορέε μου!

  Like

 2. Λες τα mainstream κανάλια και έντυπα να μην πολυασχολήθηκαν για να μην κατηγορηθούν από τους bloggers πως εκτρέπoυν την προσοχή τους από την επικρεμάμενη χρεολαιμητόμο μας :p
  Σας ευχαριστώ και τους δυο θερμά για το ποδαρικό. Έχω ετοιμάσει 6 άρθρα ακόμη αλλά για την ώρα παλεύω με κώδικες CSS για να ορίσω στο ιστολόγιο να έχει auto-width, γιατί με τις μεγάλες οθόνες υψηλής ανάλυσης υπάρχει θέμα :s
  Αύριο θα έχω ενισχύσεις, θα βρεθώ με τον συν-κοριό σπίτι μου 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s