#24 Τα έχωσε στον ΓΑΠ ο Πούτιν

Διαβάζω πως το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον καταρρεύσει δημοσκοπικά σε επίπεδα της τάξεως του 20%, επιβεβαιώνοντας έτσι την προηγούμενη ανάρτηση. 

Ευτυχώς, τελικά, ο κόσμος δεν είναι τόσο χαζός (o ένας στους πέντε παραμένει αμετανόητος πρασινοφρουρός) – αλλά αμφιβάλλω πως αυτή η αντιπασοκική τάση θα επιβεβαιωθεί και στις κάλπες. 

Το πιθανότερο είναι για ακόμη μία φορά να αποδείξουμε πως η βλακεία μας είναι απεριόριστη, ακόμη και τώρα.  Αλλά επειδή δεν μου αρέσουν και δεν εμπιστεύομαι τις δημοσκοπήσεις -και τις προβλέψεις γενικώς- σας μεταφέρω καλύτερα το πως τα έσουρε ο Πούτιν στον πάντοτε εύθυμο και χαμογελαστό πρωθυπουργό μας κατά την συνάντησή τους. Η ρώσικη νυφίτσα τα έχωσε στην κυβέρνηση με γάντι αλεπουδίσιο, από αλεπού σιβηρίας παρακαλώ. Αναμεταδίδω από το defencenet.gr  …

Μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας από τον Β.Πούτιν στον Γ.Παπανδρέου!  

Μαθήματα κυβερνητικής και εθνικής αξιοπρέπειας από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος B.Πούτιν, φαίνεται ότι του το “χρώσταγε” του Έλληνα πρωθυπουργού από τον Φεβρουάριο του 2010, όταν ο Β.Πούτιν ήταν έτοιμος να βοηθήσει την Ελλάδα με το δάνειο των 25 δισ. ευρώ και ο Γ.Παπανδρέου μιλούσε για … το πόσο κακό κάνει το κάπνισμα!

Πριν λίγο ο Ρώσος ηγέτης “φωτογραφίζοντας” την Ελλάδα κα την κυβέρνηση Παπανδρέου, προχώρησε σε έναν πρωτοφανή υπαινιγμό για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, επικρίνοντας με βαριές εκφράσεις τις αποφάσεις Παπανδρέου: “Τις χώρες της ΕΕ που ζητούν από τη Γερμανία και τη Γαλλία οικονομική βοήθεια, λέγοντας ότι ανταλλάσσουν την εθνική τους κυριαρχία με ελεημοσύνες”!

Είναι πραγματικά πρωτοφανής ο τρόπος και το περιεχόμενο της δήλωσης του Β.Πούτιν, ο οποίος μάλιστα έκανε την δήλωση αυτή – την οποία μετέδωσε ειδικά το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ – στη διάρκεια συνεδρίου στη Μόσχα του κόμματός του, της “Ενωμένης Ρωσίας”.

“Μπορείς να βγεις στους δρόμους και να διαμαρτυρηθείς, να παλέψεις, όμως, αν δεν έχεις καθόλου χρήματα δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι εκεί με απλωμένο το χέρι. Η Ρωσία εκτιμάει πάρα πολύ την εθνική της κυριαρχία, για να ζητήσει από άλλες χώρες οικονομική βοήθεια, ενώ ορισμένα μικρότερα ευρωπαϊκά έθνη παραχωρούν την εθνική κυριαρχία τους επειδή ελπίζουν σε βοήθεια από τη Γαλλία και τη Γερμανία” κατέληξε! Και βέβαια δεν αναφερόταν ούτε στην Πορτογαλία, ούτε στην Ιρλανδία…

Τέτοιο “φτύσιμο” δεν έχει ξαναπέσει ποτέ από την ηγεσία ενός έθνους σαν την Ρωσία σε μία κυβέρνηση, ειδικά την ελληνική. Οι πάγοι στις σχέσεις Μόσχας με την κυβέρνηση Παπανδρέου, τείνουν να λάβουν χαρακτήρα “παγετώνα”…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

πηγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s