#38 Οι απαράμιλλου κάλους δηλώσεις του Κοκκαλάκη

Τηλεόραση όπως έχω ξαναδηλώσει δεν βλέπω, δεν έχω καν κεραία. Για μαργαριτάρια λοιπόν σαν το παρακάτω που γράφει ο Πιτσιρίκος μαθαίνω μόνο από το δίκτυο. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας κος Κοκκαλάκης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα δικαιολόγητα, προέβη σε μοναδικού κάλους και ευγλωττίας δηλώσεις, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Εφόσων έφτασαν να χτυπάνε και δημοσιογράφους για να τους διώξουν από την “σκηνή του εγκλήματος” είμαστε πια ένα κλικ πριν το τέλος πιστεύω. Δυο σενάρια βλέπω μπροστά μου : α)ένα στημένο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία + στρατιωτικό νόμο. Αυτό για να στραφούμε όλοι στην αγκάλη του κράτους και παράλληλα να δεχτούμε  αδιαμαρτύρητα δέκα φορές πιο βάρβαρα μέτρα β)αυτά που διαβάζουμε στις εφημερίδες, περί κουρέματος 20-60% του χρέους, ελεγχόμενης χρεοκοπίας κλπ Μαντέψτε ποιο από τα δυο θα γλύτωνε το ΠΑΣΟΚ από τον υπερδεκαετή (ελπίζω) πολιτικό του τάφο … 

Κουφιοκεφαλάκης 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κοκκαλάκης -απαντώντας σε έρευνα της οργάνωσης «Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα» για τις επιθέσεις αστυνομικών κατά δημοσιογράφων- είπε ότι «όταν ένας αστυνομικός βλέπει έναν δημοσιογράφο μπροστά του -όχι συγκεκριμένα αυτόν που βρίσκεται εκεί- αλλά μόνη η παρουσία του δημοσιογράφου μπορεί να του θυμίσει συναισθηματικά καταστάσεις και περιπτώσεις που έτυχε άδικης μεταχείρισης από τα Μέσα Ενημέρωσης».

Λουκάνικος vs πάνοπλης μπατσαρίας

Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Κοκκαλάκη, οι αστυνομικοί δρουν συναισθηματικά όταν βλέπουν έναν δημοσιογράφο και τον πλακώνουν στο ξύλο επειδή τους θυμίζει κάποιους άλλους δημοσιογράφους.

Άρα, τα ΜΑΤ μπορεί να χτυπάνε τους διαδηλωτές επειδή τους θυμίζουν έναν δάσκαλο – που τους έλεγε συνέχεια «στουρνάρια»-, μια παλιά τους γκόμενα ή την πεθερά τους.

Θέλω να πω στον κ. Κοκκαλάκη πως αυτό μπορεί να συμβεί και στους πολίτες. Δηλαδή, όταν βλέπουν έναν αστυνομικό -οποιονδήποτε αστυνομικό- να βλέπουν στο πρόσωπό του τον Κορκονέα.

Οπότε, αν κάποιοι πολίτες τσακίσουν στο ξύλο έναν αστυνομικό, φαντάζομαι πως ο κ. Κοκκαλάκης θα τους κατανοήσει, αφού θα έχουν πλακώσει στα μπουνίδια έναν αστυνομικό που τους θυμίζει έναν καταδικασμένο δολοφόνο.

Η χούντα έχει τον Κουφιοκεφαλάκη της.
(Τα ΜΑΤ χτύπησαν τον Λουκάνικο επειδή τους θύμισε τον Ραν Ταν Πλαν.)


πηγή(πλην του προλόγου)

Advertisements

2 thoughts on “#38 Οι απαράμιλλου κάλους δηλώσεις του Κοκκαλάκη

 1. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι που δεν βλέπω τηλεόραση…

  Καλά τα είπες Νίκο … είναι απαράδεκτο να βγαίνουν “κάποιοι” και να κάνουν τέτοιες δηλώσεις … αναρωτιέμαι αν στέρεψαν από δικαιολογίες και πρέπει να τους βοηθήσουμε …

  Like

 2. Καλά είναι ανεκδιήγητοι!
  Εδώ ένα αποκαλυπτικότατο βιντεάκι που δείχνει τα αισθήματα και τις αντιδράσεις των ανδρών των ΜΑΤ που τράβηξε φίλος φωτορεπόρτερ…

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dMKQg9eas1I

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s