#53 Η Βάσω Παπανδρέου έχει συνειδησιακό πρόβλημα

Τελικά το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε εξολοκλήρου, μαζί και με το άρθρο 37 που θα επιφέρει κινεζοποίηση
στην αγορά εργασίας. 

Η Λούκα Κατσέλη ήταν η μόνη που είχε τα άντερα να καταψηφίσει το εν λόγω άρθρο και διαγράφτηκε και αυτή από το ΠΑΣΟΚ με… τηλεφωνική εντολή του ΓΑΠ, που δεν είχε προφανώς τα κότσια να είναι καν παρών στην ψηφοφορία. Αν η Λούκα είναι τόσο ηλίθια που να παραδώσει την έδρα της όπως ο Ρομπόπουλος θα ανακαλέσω.

Η Βάσω Παπανδρέου τελικά ψήφισε και το άρθρο 37, υποκύπτοντας στις πιέσεις του ΓΑΠ, που της είπε πως αν δεν ψηφιστεί και αυτό δεν παίρνουμε τα €πουλα της 6ης δόσης. Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με την επιστολή του Μπένι στην Λαγκάρντ που αναγνώστηκε στην Βουλή, μιας και δεν περιλαμβάνεται στις πέντε δεσμεύσεις του που ήταν απαραίτητες για την 6η δόση. Ψέματα δηλαδή πάλι. Έχουν χάσει πια την μπάλα με τα ψέματα που λένε και τους διαφεύγουν συνέχεια. 

Αυτό πάντως που έμεινε από την ομιλία της Βάσως στην Βουλή ήταν η ατάκα της “Ψηφίζω αλλά έχω συνειδησιακό πρόβλημα”!!! Εδώ οι μισοί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε, ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού αντιμετωπίζει σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα και είναι καθοδόν χαράτσια που δεν έχουμε να πληρώσουμε αλλά η κυρία έχει συνειδησιακό πρόβλημα. Το ακούτε ψηφοφόροι της; Το ψήφισε αλλά το ψήφισε με κρύα καρδιά οπότε να την συγχωρέσετε. Μην της το κρατήσετε για πάνω από 15 χρόνια έτσι; Όταν σε λίγο θα σας πουν οι εργοδότες σας να δουλεύετε 6μερο 10ωρο για 400 € “και αν δεν σας αρέσει ο επόμενος” να θυμάστε ποιος θα φταίει : το συνειδησιακό πρόβλημα της Βασούλας.

Όσο για την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ; Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ολόκληρο το επίμαχο 48ρο παρουσίαζαν την παρακάτω εικόνα : 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s