#57 Τσοχατζοπούλειου θεατρικού συνέχεια

Για τον σύντροφο Τσοχατζόπουλο δεν έχω γράψει ποτέ, μεγάλη μου παράλειψη. Απολαύστε λοιπόν την πιο πρόσφατη πράξη της θεατρικής δραματοκωμωδίας “Διώκουμε τον παράνομο, άρα εμείς είμαστε άμεμπτοι”. Αναμεταδίδω από το TVXS …

Νέα στοιχεία «καίνε» τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Με νέο κατηγορητήριο έρχεται αντιμέτωπος ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές εντόπισαν ύποπτο έμβασμα στην πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Η Καθημερινή», σε έλεγχο που διενέργησε η Εισαγγελία της Αθήνας σε λογαριασμό που διατηρούσε η πρώην σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου την περίοδο 1996 – 2000, εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, έμβασμα ύψους εκατό εκατομμυρίων δραχμών από πρόσωπο που έχει το ίδιο επώνυμο με γνωστό αντιπρόσωπο οπλικών συστημάτων, ο οποίος είχε προνομιακή πρόσβαση στο υπουργείο Αμυνας και πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην προμήθεια των αρμάτων μάχης «Λέοπαρντ 2» όσο και μαχητικών αεροσκαφών.

Τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι οι τράπεζες δεν είναι υποχρεωμένες να τηρούν τέτοιου είδους εγγραφές για χρονικό διάστημα πάνω από δέκα χρόνια. Σημειώνεται δε πως τα στοιχεία αυτά για να έχουν αποδεικτική αξία, θα πρέπει να συνοδεύονται και από παραστατικά εμβασμάτων.

Επιπλέον, έρευνες σχετικά με οικίες άλλων εξ αγχιστείας συγγενών του κ. Τσοχατζόπουλου, επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην υπουργός είχε καταβάλει για την ανακαίνιση του σπιτιού του στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου το ποσό των 450.000 ευρώ – ποσό στο οποίο έχει αναφερθεί και ο ίδιος δημοσίως.

Το ποσό χαρακτηρίζεται υπέρογκο για την ανακαίνιση μιας ενοικιαζόμενης κατοικίας, η οποία αγοράστηκε 2,5 φορές πάνω από την αξία της.
Παράλληλα, ο φερόμενος ως διαχειριστής τριών υπεράκτιων εταιρειών, που η Εισαγγελία συνδέει με τον πρώην υπουργό, φέρεται το 2001 να εμβάζει στη μετέπειτα σύζυγό του σημαντικά ποσά εκατομμυρίων δραχμών.

πηγή : TVXS

Advertisements

4 thoughts on “#57 Τσοχατζοπούλειου θεατρικού συνέχεια

 1. Ο Άκης πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος κλέφτης στην Ελληνική ιστορία …

  Like

 2. Ότι και να τους βγάλουν στην φόρα θα βρούν τρόπο αυτοί να τα κουκουλώσουν και να τους προστατεύσουν!
  Κρεμάλες να δω να στήνονται απο τον λαό…! Αλλιώς στην υγεία των κορόιδων θα πίνουν!

  Like

 3. Eίμαι ενάντια στην κρεμάλα, όπως και στην λαιμητόμο, τους τουφεκισμούς και σε οποιαδήποτε άλλη δημιουργική και μη εκτέλεση. Ποτέ δεν βοήθησαν και ποτέ δεν πρόκειται να βοηθήσουν : οι δήμιοι ιστορικά αποδείχθησαν πάντοτε εξίσου κακοί ή πολύ χειρότεροι από τα θύματά τους. Αδιαφορία λοιπόν; Όχι. Συγχώρεση και business as usual; Όχι βέβαια. Δήμευση περιουσιών και φυλάκιση; Ναι. Τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσουμε ένα καλύτερο, μη πλουτολάγνο σύστημα.

  Like

 4. Οι δημεύσεις περιουσιών  αυτονοητες! Αλλά και οι κρεμάλες(ας είναι ψειρρού) απαραίτητες για να σφίξουν οι
  @@@οι για τους επόμενους επίδοξους….!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s