#62 Από τους πρασινογάλαζους κόκκους στο Star Trek

Ξέρω ότι όλοι είστε περίεργοι να μάθετε ποιοι επέλεξαν τους πράσινους κόκους από το πρασινογάλαζο νοο-απορρυπαντικό με το οποίο το 85% των συνελλαδιτών μας πλένουν ξανά και ξανά, σαν ιδεοψυχαναγκαστικοί, τους νευρώνες τους τα τελευταία 30 χρόνια. Για αυτό σήμερα σας έχω ένα βίντεο έκπληξη. Δείτε 20 δείγματα του μέσου πρασινοφρουρού που έχαψε άκριτα ότι “Λεφτά υπάρχουν!!”, ενώ όλα τα οικονομικά στοιχεία έδειχναν το αντίθετο : 

Δείτε το, χωνέψτε το, ακούστε τι έλεγαν και με ποια κριτήρια έβγαλαν τον Γιωργάκη τους, γελάστε με την καρδιά σας όπως γέλασα εγώ, και μετά διαβάστε σε επόμενη ανάρτηση την λυπητερή. Κάτι δηλαδή σαν αίτιο —> αποτέλεσμα. Σε λίγο θα πάω στης αδερφής μου και του γαμπρού μου το κομμωτήριο να μου τα πάρει μία καλή και ψήνομαι για 99,9%.

Δεν έχω πια την κόμη που είχα νεούδος και θαρρώ πως είναι ένα καλό ποσοστό για να μην κάνει κοντράστ με τα σημεία που έχω ακόμη μαλλιά. Θα τιτιβίσω και στον ΓΑΠ την φωτό μου αφού κουρευτώ να το δοκιμάσει ίσως και αυτός για να ανανεώσει λίγο το image του, να γίνει κάπως σαν τον Patrick Stewart.

Έχει ανάγκη από ανανέωση ο άνθρωπος και εγώ στην ανάγκη πάντα τρέχω. Για αυτό με εκμεταλεύονταν όλοι τον φουκαρά, αχ… Έχει και έναν δυνατό συμβολισμό αυτό, γιατί ως Jean Luc Piccard της σειράς Star Trek TNG ήταν 300 χρόνια μπροστά, στον 24ο αιώνα :  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s