#66 Πολιτικό K-Y

Η θαυματουργός γέλη

Τελικά δεν έπεσαν ακόμη. Έπρεπε να το είχα φανταστεί. Κινήσεις απλώς τακτικής από καιροσκόπες θρασύδειλες που θαρρούν πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να περισώσουν την ύστατη στιγμή ότι απέμεινε από το -πολιτικό- κωλαράκι τους (κλεμμένο από τον..εαυτό μου από χθεσινό μου σχόλιο σε νήμα του Νίκου Ζερβού στο facebook.) Ψηφοφόροι της Μιλένας και της Εβούλας πριν διακορεύσετε -πολιτικά πάντα- το κωλαράκι τους χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ πρώτα μία γενναία δόση -πολιτικού- KY. 

Γιατί πάνω απ’όλα είστε άνθρωποι που συμπονούν και συμπάσχουν, όχι σαδιστές που ηδονίζονται από τον πόνο του άλλου. Αυτά τα κάνουν μόνο αυτές. Αλλά αν τσιμπήσετε με τα θεατρικά τους και τις ξαναψηφίσετε μία θερμή παράκληση σας παρακαλώ. Κλείστε το παρακάτω στο συρτάρι, βάλτε και μία τζούρα άμμου στο στόμα να μην μπορείτε να βγάλετε ίχνος σάλιο, και αυτοδιακορευτείτε όσο θέλετε εντελώς στεγνά. Εσείς όχι πολιτικά, κανονικότατα.

Update 3/11/11 : Τελικά το Μιλενάκι τόλμησε να αποχωρήσει από το πρασινοφρουρομαντρί. Έστω λοιπόν την ύστατη στιγμή, αφού κατατσάκισε την αξιοπρέπεια της πολλαπλώς, αποφάσισε να την ξετσαλακώσει λιγάκι. Αλλά η “ωραία Εύη” δεν ψήνεται λέει να κάνει ότι έκανε και ο Σαμαράς στον Επίτιμο. Εβούλα αν γράψω τώρα τίποτα  και για το φυσικό σου κωλαράκι για πόσα €πουλα θα με (δι)αγωγήσεις για να στο επαναφέρω -ηθικά- στην πρώτερη του κατάσταση; Ρωτάω για να σπάσω τον κουμπαρά μου εγκαίρως.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s