#73 Οι υπηρεσιακοί υπουργίσκοι τρώγονται ήδη σαν τα κοκόρια

Το Τρελό Κουνέλι γράφει για την κατάντια των υπουργίσκων και δη του όνειδου των αρχαιοελληνιστών (ντρέπομαι να πω ότι είμαι και αρχαιοελληνιστής με δαύτον) μπουμπούκου – ζουζούνι μου εσύ!! Είναι ζουμερή κότα η εξουσία και πολλά κοκόρια την τριγυρίζουν. Αλλά πραγματική εξουσία (επί του εαυτού τους) έχουν μόνο όσοι δεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξουσία επί άλλων. Καμαρώστε τους : 

Ποιος έχει μεγαλύτερο…υπουργείο;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ

Νέα αντιπαράθεση σημειώθηκε σήμερα ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή και στον Υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, μετά την πρόσφατη κόντρα για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τις συγκρουόμενες φιλοδοξίες που….
υπάρχουν. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου του κ. Παπουτσή του περιεχομένου του νομοσχεδίου για την ένοπλη ασφάλεια των πλοίων. Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία το συναρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης δήλωνε άγνοια, με κάποια δόση έκπληξης.

Με την ίδια αφορμή όμως ήρθε στο προσκήνιο και η κόντρα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον αρμόδιο για τη ναυτιλία υφυπουργό Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος δεν θεωρεί τυχαίο ότι η ανάρτηση έγινε ενώ ο ίδιος απουσίαζε σε επίσκεψη στη Μυτιλήνη.

Μάλιστα «κύκλοι» του υφυπουργού διέρρεαν ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «θα αποτελέσει δεύτερο “Σαμίνα” του Παπουτσή», σε μια μάλλον «βαριά κουβέντα»!

Όπως είναι προφανές, ο Γεωργιάδης δεν έχει ξεχάσει την κόντρα του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το κτίριο στο οποίο θα στεγάζεται, αν και για τον ίδιο λόγο, «τα έχει μαζεμένα» και στον Χρυσοχοϊδη…

πηγή(πλην προλόγου) : Τρελό Κουνέλι
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s