#123 "Το αστικό σύστημα καταρρέει με αφόρητη δυσοσμία"

Αλίευσα ένα σχετικά μακροσκελές άρθρο για τις πολύ στενές και σαφώς ζημιογόνες για όλους μας σχέσεις κυβερνήσεων – ΔΟΛ (πρωτίστως), που αξίζει πιστεύω να αφιερώσετε μερικά λεπτά να διαβάσετε. Μεταφέρω μόνο την εισαγωγή, το “Διαβάστε τη συνέχεια…” οδηγεί στην πηγή του, στο Βαθύ Κόκκινο.

Τα όσα παρακολουθούμε τις δυο τελευταίες μέρες σε ένα συμπέρασμα μας οδηγούν. Το πολιτικό σύστημα καταρρέει και τώρα παρακολουθούμε τις τελευταίες σπασμωδικές αντιδράσεις του. Το δράμα για τον ελληνικό εργαζόμενο λαό είναι ότι η διάδοχη κατάσταση –ελλείψει λαϊκών αντιστάσεων και εργατικού κινήματος μας οδηγεί σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που θα οδηγήσει το βιοτικό μας επίπεδο δεκαετίες πίσω, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας δράκας πλουτοκρατών.

Και πριν πάμε στην φαρσοκωμοδία της αντιπαράθεσης ΓΑΠ-ΔΟΛ να παρουσιάσουμε δυο δηλώσεις στελεχών της μνημονιακής κυβέρνησης για να δούμε απ’ την μια μεριά πόσο ασελγούν και εκβιάζουν τον ελληνικό λαό για να περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα –κατάργηση βασικού μισθού, κόψιμο 13 και 14 μισθού στον ιδιωτικό τομέα, παραπέρα μείωση μισθών και συντάξεων κλπ-  και απ’ την άλλη πώς οι κυβερνητική υπάλληλοι της τρόικας, φτύνουν κατάμουτρα και υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Διαβάστε τη συνέχεια…»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s