#126 «Ασφυκτικό πρέσινγκ από την τρόικα για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα»

Αραίωσα λίγο από προχτές τις αναρτήσεις γιατί ετοιμάζω ανακαίνιση στο κατάστημα. Δυστυχώς δεν έχω φράγκο να προσλάβω συνεργείο, οπότε τα κάνω όλα μόνος μου, ιδιοκατασκευή.
Δοκιμάζω ένα φρέσκο αρκετά επαγγελματικού look πρότυπο σε ένα blog-κανβά.

Έκανα ένα αντίγραφο αυτού του ιστολογίου για να το τεστάρω. Με έχει παιδέψει πολύ όμως γιατί η δομή του -τόσο αυτό που βλέπουν οι πολλοί όσο και αυτό που βλέπω στα εντόσθιά του- είναι εντελώς διαφορετική από το παρών Simple πρότυπο. Αλλά που θα πάει, είναι κατά 90% έτοιμο. Τα γράφω ασφαλώς όλα αυτά για να δικαιολογηθώ για το clopy από τα παληκάρια του διαπλεκόμενου Ψυχάρη. Το ξανάγραφα με δικά μου λόγια αυτό το αρθρίδιο, αλλά ας τους δώσω την μνεία :

Αθήνα
Ασφυκτικό πρέσινγκ για σαρωτικές αλλαγές που θα επιφέρουν σημαντικές μειώσεις στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, ασκεί η τρόικα στην κυβέρνηση.
Στο τραπέζι των διαβουλεύσεων με συνδικάτα και εργοδότες είναι από το «ήπιο» σενάριο για «πάγωμα» μισθών και ωριμάνσεων απί μία τριετία έως το σκληρότερο που προβλέπει κατάργηση του 13ου-14ου μισθού και συμπίεση του κατώτατου μισθού σε επίπεδο… Πορτογαλίας.
Newsroom ΔΟΛ
σχόλιο συνανώνυμε υπάλληλε του μεγαλοεκδότη αρχιλαμόγιου Ψυχάρη που δεν μάσησε να τα βάλει με τον ΓΑΠ όταν άρχισε να κλείνει η ευρωκάνουλα : Eίσαι υπεραισιόδοξος και πλανεμένος. Την Πορτογαλία την έχουμε πια ξεπεράσει (προς τα κάτω) μισθολογικά.  Πάμε βουρ για Ινδία και Ινδονησία πλέον…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s