#155 Τα Hooters, οι Κοριοί και το.. KY

Οφείλω να ομολογήσω ότι αν και έχω 5-6 χρόνια στο blogoκουρμπέτι -αν και μόλις τους τελευταίους 5 μήνες εντατικά, με τους Κοριούς- ακόμη έχω να μάθω πάρα πολλά για τα blogs, τον τρόπο που λειτουργεί το δίκτυο γενικώς, και οι μηχανές αναζήτησης και οι αναζητώντες ειδικώς. Από τα 2.000 και κάτι άτομα που έφτασαν εδώ αυτούς τους 5 μήνες μέσω μηχανών αναζήτησης (δηλαδή κατά ~99% google.gr και google.com), αυτά είναι τα 10 κορυφαία keywords που χρησιμοποίησαν :

hooters athens 76
κοριοι 75
κοριος 63
korioi 47
κοριος εντομο 25
κοριοί 16 
korioi blog 15
ky 14
korioi.blogspot.com 13
κοριοι στο στρωμα 12 

Μάλιστα κυρίες και κύριοι, σήμερα η ανάρτηση των Hooters που είχα γράψει τον Σεπτέμβρη ξεπέρασε σε αναζήτηση τους ίδιους τους Κοριούς! Μα πως είναι δυνατόν να συνέβη αυτό, τι το ιδιαίτερο είχαν αυτά τα Hooters; Το δοκίμασα και μόνος μου, στο google.gr με το που ψάξει κάποιος “Hooters Athens”, “τα hooters έκλεισαν”, “πάνε τα hooters”, “και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς hooters” κλπ του σκάνε οι Κοριοί στην πρώτη σελίδα! Και ασφαλώς με αυτή την ανάρτηση μόλις επιδείνωσα το πρόβλημα. Έπαθα κρίση ταυτότητας τώρα με αυτό το μακάβριο θέαμα. Μήπως θα ήταν πιο σώφρων και αποδοτικό να μετονομάσω το ιστολόγιο “Κοριοί στα Hooters”;

Τουλάχιστον στην αναζήτηση κοριών την πρώτη σελίδα ολιγοπωλούν το συγκρότημα Ψώφιοι Κοριοί, οι υπογράφοντες Κοριοί, και μία εταιρεία που αναλαμβάνει να τους εξοντώσει… επαγγελματικά. Τα άλλα 8 keywords αφορούν Κοριούς όπως βλέπετε. KY; A ναι, πρόκειται για την ανάρτηση για την Καϊλή και την Μιλένα. Σουξέ το KY βλέπω, κάνω και γκρίζα διαφήμιση στην Johnson & Johnson. Όποιος δεν ξέρει τι είναι παρακαλώ να το γκουγκλάρει, αν το εξηγήσω εδώ με την γλώσσα που θα χρησιμοποιήσω παίζει να φάω από την Google κάρτα για “ασεμνές περιεχόμενο”, όπως γράφουν οι νομοθέτες μας στα αμφιβόλου χρησιμότητας άρθρα που αρέσκεται να διαβάζει νυχθημερόν ο Μπένι.

Όσον αφορά την μάχη με τα Hooters, δεν ξέρω πως να σας νικήσω καλές μου συντρόφισσες. Παραδίδομαι…

2 thoughts on “#155 Τα Hooters, οι Κοριοί και το.. KY

  1. Άστα αυτά, επίτηδες είχες κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση με αυτόν τον τίτλο ώστε να αυξήσεις την επισκεψιμότητα στη σελίδα σου!
    Γνώριζες ότι θα σου έφερναν κόσμο που γκουγκλάρει για hooters!
    Εμπνευσμένος τίτλος το «κοριοί στα hooters». Αυτό να δω και τίποτα άλλο…

    Like

  2. Με τσάκωσες! 🙂 Όχι ακριβώς, τότε θρηνούσα πραγματικά και λειτούργησα πρωτίστως συναισθηματικά, όχι κλικοθηρικά. Αλλά αυτή εδώ η ανάρτηση ναι, είναι καθαρά για όσους ψάχνουν για Hooters και KY 😛

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s