#178 Τη βίασε και μετά της έστειλε αίτημα φιλίας στο facebook

Ότι πιο κουλό διάβασα εδώ και μέρες. Αναμεταδίδω με κάποια επιφύλαξη. 

Χρόνια προσπαθούσε να αφήσει πίσω μία ιστορία που τη σημάδεψε ήρθε όμως ένα αίτημα φιλίας μέσω facebook δέκα χρόνια μετά να την αναστατώσει και να τη φέρει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της. Η Emily McCombs το 1997 βρέθηκε σε μια αποθήκη με τρεις άνδρες οι οποίοι την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό σεξ. Στην συνέχεια ο ένας από αυτούς την βίασε ενώ εκείνη ήταν μόνο 14 ετών.

Δέκα χρόνια μετά οι μνήμες αυτές βγήκαν στην επιφάνεια καθώς η ίδια έκπληκτη διαπίστωσε πως το ανθρωπόμορφο τέρας που την έκανε να ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της, της έστειλε αίτημα φιλίας στο προσωπικό της προφίλ στο facebook. Όπως αποκάλυψε η ίδια η πρώτη της αντίδραση ήταν να κλείσει τον υπολογιστή και να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Όμως είχε αναπάντητα ερωτήματα που ένιωθε την ανάγκη να απαντηθούν. Για τον λόγο αυτό αφού αντάλλαξαν διάφορα μηνύματα αποφάσισε να τον καλέσει. Οι δυο τους συζήτησαν διάφορα και κάποια στιγμή επικεντρώθηκαν σε εκείνη την φρικτή νύχτα.

Ο άντρας προσφέρθηκε να την βοηθήσει και τότε η McCombs του είπε: «Να φροντίζεις τις κόρες σου. Να τις αγαπάς και να τις εκτιμάς. Και να διδάσκεις σωστά τον γιο σου. Αυτό σημαίνει πως εγώ δεν θέλω βοήθεια…» (σ.σ. κάτι πρέπει να κατάπιε η μετάφραση εδώ..). Η ίδια παραδέχθηκε πως η συζήτηση πολλές φορές είχε εντάσεις όμως την έκανε να προσπεράσει τον βιασμό της και τις μνήμες που είχαν ριζώσει μέσα της.

Όσο για το αίτημα φιλίας, φυσικά δεν το δέχτηκε ποτέ.

πηγή : Τσαντίρι 

2 thoughts on “#178 Τη βίασε και μετά της έστειλε αίτημα φιλίας στο facebook

  1. Συγνώμη, αν κατάλαβα καλά, βγήκαν και για καφεδάκι; Δηλαδή, εκείνη αποφάσισε να πάει να συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο, που της έκανε ό,τι χειρότερο και μάλιστα στα 14 της και θα έπρεπε να έχει μπει φυλακή;
    Και τι είδους βοήθεια προσφέρθηκε να της δώσει ο καλός κύριος;
    Τέλος πάντων, αφού η ίδια λέει ότι κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσει τον βιασμό, καλά έκανε. Αλλά πολύ παράξενο δεν είναι η ιστορία;

    Like

  2.  Παίζει να μην ισχύει και να είναι κάτι σαν αστικός μύθος, για αυτό και εξέφρασα επιφυλάξεις. Αλλά από ψυχολογικής άποψης στέκει αυτό που λέει. Τους δαίμονές μας όσο τους αποφεύγουμε και τρέχουμε μακρυά τους τόσο αυτοί ισχυροποιούνται. Οπότε αν η ιστορία είναι αληθινή ήταν μία καλή ευκαιρία για αυτήν όχι απαραίτητα να συγχωρήσει αλλά να “αποδαιμονοποιήσει” μέσα στο μυαλό της τον βιαστή της ως σαφέστατα τον υπ'αριθμόν 1 δαίμονα της. Και έτσι να τον “νικήσει”, να μην την αγγίζει πια και να βγει από αυτό πολύ ισχυρότερη.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s