#212 Η φράου Μέρκελ εκβιάζει με την λίστα των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο Siemens;

Υπάρχουν δυο ειδών θεωρίες συνομωσίας, που σχεδόν κατά κανόνα λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Οι φανταστικές, που είναι προϊόν της αρρωστημένης σκέψης και φαντασίας συνομωσιόπληκτων, συνομωσιολάγνων ή ανθρώπων που είναι αναμεμειγμένοι στις… πραγματικές θεωρίες συνομωσίας, που μόνο θεωρίες συνομωσίας δεν είναι. 

Οι μεν σε συνδυασμό με τις δε συνιστούν έναν άριστο μηχανισμό απόκρυψης της αλήθειας από τον πολύ κόσμο, μηχανισμό απελπιστικά απλό στην σύλληψή του : Οι φανταστικές θεωρίες σύντομα είτε διαψεύδονται, είτε είναι τόσο εξωφρενικές που όσοι έχοντες στοιχειώδη κριτική σκέψη και τιμούν αυτό το ρεμάδι που φιλοξενούν ανάμεσα στα αυτιά τους ούτε ασχολούνται μαζί τους. Με αποτέλεσμα ακόμη και αρκετοί από τους τελευταίους να μην μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από την φαντασία και τα ψέματα.

Παράδειγμα. Το γεγονός ότι αποκλείεται οι Μπιλντεμπεργκάδες να συναντιούνται κάθε τόσο για να αποφασίσουν το πότε τελικά θα παρουσιάσουν στην ανθρωπότητα την διμοιρία Antichrist babies που μαγειρεύουν στα μυστικά τους εργαστήρια ανά την υφήλιο –όπως σκούζουν οι πυροβολημένοι με μπαζούκα που γράφουν στο anti-ntp.blogspot.com και σε πολλά άλλα ελληνικά ιστολόγια- οδήγησε πολλούς… “σκεπτικιστές” να νομίζουν ότι τα παλεκάρια απλώς συναντιούνται για να παίξουν μπιρίμπα (ή έστω πόκερ Texas Hold’em), και άλλους να αμφησβητήσουν το ότι συναντιούνται καν! Συναντιούνται, μια φορά ετησίως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ύπαρξη της λέσχης, και τα περισσότερα μέλη της -ιδίως τα “μη μόνιμα”– είναι γνωστά. Ανάμεσα όμως σε αυτή την παραδοχή και τις μεταφυσικές μέντολες χωράνε ολόκληροι γαλαξίες.

Υπάρχουν δυο ειδών αφελείς : α)Οι αρρωστημένοι συνομωσιολάγνοι που τα δέχονται όλα (“Έλα Γιάννη κάθεσαι; Εμφανίστηκε ο Ιησούς μπροστά στο Σύνταγμα και ευλογάει περαστικούς! Τρέχα γρήγορα πριν αναληφθεί ξανά!”, “Σώπα ρε σοβαρά; Έφυγααααα!”), φανταστικά και αληθινά. β)Και οι αυτοαποκαλούμενοι “σκεπτικιστές” αφελείς, που με την σειρά τους τα απορρίπτουν όλα, συλλήβδην -ιδίως αν… “διαψευστούν επισήμως“- πριν καν βάλουν κάτω το νιoνιό τους να σκεφτεί λίγο. Οι δεύτεροι αποκαλούν από πάνω και λαϊκιστές ή συνομωσιόπληκτους όσους τολμήσουν να προτείνουν κάτι νέο που δεν συνάδει με την άριστα συγυρισμένη, τακτοποιημένη και οργανωμένη κοσμοθεωρία τους, που συνήθως εξαντλείται στην επίσημη γραμμή της εκάστοτε κυβέρνησης. Οι μεν και οι δε είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, δείτε το παρακάτω βίντεο με την καταγγελία του τίτλου στην ΕΤ3 του ανεξάρτητου βουλευτή Δ. Σταμάτη και κρίνετε μόνοι σας. Eγώ για την ώρα δεν έχω άποψη. Τον Χριστοφοράκο της Siemens τον δραπέτευσαν στην Γερμανία και εδώ το θέμα το κουκούλωσαν στην εξεταστική τα δυο μεγάλα κόμματα για να αλληλοκαλύψουν τους πολιτικούς -και μη- κώλους τους. Η υπόθεση δεν έκλεισε, την σφράγισαν. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι εύλογο : θα ψηφίσετε ξανά αυτούς τους βρωμιάρηδες, θα πασαλειφθείτε μόνοι σας με την κόπρο του Αυγεία; Και αυτό παρόλα τα περαιτέρω νέα κρυφοφανερά μέτρα που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαγειρεύουν να εξαπολύσουν από Ιούνη (στο βίντεο, μετά την καταγγελία); Εσείς αμετανόητοι Νουδου-Πασόκοι μπορεί να είστε μαζόχες και να αρέσκεστε στο να σας διακορεύουν αμείλικτα, ωραία. Όλοι οι υπόλοιποι όμως τι σας φταίμε;; Μαζόχες ας είστε, μαγκιά σας. Αλλά και σαδιστές;;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s