#243 Σε λίγο τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Σε λίγη ώρα (λίγο μετά τις 13:00) ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων στα λύκεια όλης της χώρας. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τους βαθμούς τους είτε με τον γνωστό συμβατικό τρόπο είτε μέσω της ιστοσελίδας http://results.minedu.gov.gr (ας είναι καλά ο George που μας εκσυγχρόνισε). Όχι χύμα αλλά μέσω του 8ψήφιου κωδικού εξετάσεων και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους. 

Οσονούπω θα δοθούν στη δημοσιότητα και στατιστικά στοιχεία για το τι ψάρια έπιασαν φέτος οι υποψήφιοι μιας θέσης στην τρεκλίζουσα τριτοβάθμια εκπαίδευση, τον προθάλαμο μιας ζωντανής νεκρής -τελευταία οδεύει για straight νεκρής- αγοράς εργασίας.

Όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Β΄ και ΕΠΑΛ-Α που δεν έχουν τα €πουλα να την παλέψουν για το εξωτερικό θα πρέπει να υποβάλλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5 Ιουλίου μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, (η γραφειοκρατία και η τεχνολογία σε αγαστό γάμο), μέσω του προσωπικού τους κωδικού και του 8ψήφιου κωδικού εξετάσεων. Και ο Αλλάχ βοηθός.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s