#274 Η εφιαλτική βδομάδα του Λάμπη

Ciao magazine October 10 front cover

Να lifestylίσω λιγάκι; Σιχαίνομαι οτιδήποτε αφορά lifestyle, κουτσομπολιά για επώνυμους, και γενικώς papar(azz)ονέα. Για αυτό δεν έχω ορίσει καν θεματική καρτέλα για lifestyle. Ξέρω όμως ότι αρκετοί για κάποιον δυσεξήγητο λόγο την καταβρίσκετε με αυτά, οπότε ας μεταφέρω με τον τρόπο μου κάτι που αλίευσα για τον Λάμπη.

Το διεθνούς αξιοπιστίας και κύρους περιοδικό Ciao ανέφερε στο χθεσινό του τεύχος μία συγκλονιστική είδηση. Τις τελευταίες μέρες όπως διάβασα στο fimes.gr κυκλοφορούσε μία έντονη φήμη για κάποιο τραγικό νέο πανεθνικής σοβαρότητας. Για έναν Έλληνα τραγουδιστή που -καθίστε πρώτα…- νοσηλεύθηκε σε ψυχιατρική κλινική! Αυτό κελαηδούσε από στόμα σε στόμα για καμία βδομάδα και οι ιθαγενείς κύκλοι του lifestyle είχαν αρχίσει να τρώγονται από “ανησυχία” (ευγενική λέξη για την περιέργεια). Ευτυχώς που το στιβαρό θεμέλιο της έγκυρης δημοσιογραφίας Ciao έλυσε τελικά πρώτο το μυστήριο και αποκάλυψε ότι ο νοσηλευόμενος δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτο.

Νοσηλεύθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία για “μία εφιαλτική βδομάδα” και τώρα “προσπαθεί να συνέλθει και να ξαναβρεί τον εαυτό του”, όπως μπορείτε και εσείς να διαβάσετε στο εξώφυλλο του Ciao. Ο λόγος της νοσηλείας του σύμφωνα με το περιοδικό ήταν η αυτοκτονία του αδερφού του, που πήδηξε από μία ταράτσα (δεν αναφέρεται ο λόγος). Πήρε ήδη εξιτήριο και τέλος καλό όλα καλά. Κατανοώ ότι οι φανς του Λάμπη θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ για την περιπέτεια του, οπότε αν έχω κάποιο νεότερο νέο θα σας το μεταφέρω. Περαστικά Λάμπη και συλλυπητήρια για τον αδερφό σου.

Ωραία, τώρα ξανά lifestyle στην 350η ανάρτηση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s